Novametrix: Pulsoximetre, capnografe, monitoare transcutanate

Novametrix: Pulsoximetre, capnografe, monitoare transcutanate

Novametrix Medical Systems Inc.(NMTX) este o companie care proiecteaza, produce si comercializeaza monitoare cardio pulmonare neinvazive, senzori de monitorizare pentru medicina, precum si produse pentru ingrijirea copiilor. Instrumentele electronice pentru medicina asigura monitorizarea continua a pacientilor atat in spitale cat si pentru monitorizarea bolnavilor la domiciliu.Principalele produse sunt: capnografe, pulsoximetre, monitoare transcutanate, monitoare pentru respiratie precum si accesorii, senzori si piese de schimb pentru acestea. Alte produse: seturi de infuzie, aspiratoare nazale, geluri, etc. Firma ofera solutii pentru o multitudine de probleme clinice, tehnologice sau bugetare cu care se confrunta clientii din domeniul sanatatii.

 

Monitorul Cardiac neinvaziv reprezinta un punct de cotitura in dezvoltarea monitorizarii cardiace.

Tehnologia proprietara Novametrix a ridicat standardele de sanatate, permitand ca aproape orice pacient sa poata beneficia de monitorizare cardiaca continua.

De peste 20 de ani Novametrix este in avangarda dezvoltarii si producerii de instrumente electronice si senzori pentru medicina.

Utilizate pentru monitorizarea continua si neincaziva pentru pacienti cronici, produsele proprietare Novametrix sau fost larg apreciate de specialistii din domeniul medical. Nu numai prin ridicarea standardele in domeniul ingrijirii pacientilor dar si prin oferirea unor analize exacte privind masuratorile respiratorii, cantitatea de oxigen si de dioxid de carbon.