Lumenis VersaPulse Holmium Nd:Yag Dual Wavelenght 80/100 W

Sistemul VersaPulse® PowerSuite ™ Dual Wavelength este o combina puternică cu două lungimi de undă – 80 wați Holmium și 100 wați Nd: YAG , care este ideal pentru procedurile care necesită ca-pacite de coagulare puternica și cu energie ridicată.

Acest sistem poate fi utilizat în aplicații urologice precum BPH, calculi, tumori sau stricturi cu avan-taje mari într-o serie de alte aplicații chirurgicale și în special în pneumologie

Versatilitatea celor doua lungimi de undă: Laserul Holmium oferă tăiere și ablație precisa și contro-lata. Pătrunde suficient pentru a abla țesutul fără carbonizare, prevenind necroza termică profun-dă și minimizând daunele colaterale. Laserul Nd: Yag este potrivit în special pentru aplicații de abla-ție rapidă și de coagulare puternică cu hemostază îmbunătățită.
Versatilitate în aplicații: VersaPulse PowerSuite Dual poate fi utilizat într-o varietate de aplicații uro-logice, cum ar fi BPH, pietre, tumori și stricturi, precum și pentru pneumologie, gastroenterologie, ortopedie și multe altele.
VersaPulse PowerSuite 80/100 W poate fi utilizat cu toate fibrele optice fabricate de Lumenis.