AcuPulse DUO

AcuPulse DUO este un sistem laser care combină în mod unic transmisia prin fibra optica și cea prin brat optic într-o singură unitate. Utilizatorul  poate  alege intre cele două moduri fără întrerupere și astfel poate obține rezultate clinice mai bune .
Utilizarea fibrelor de CO 2 flexibile  permite o precizie chirurgicală superioară în anatomia greu accesibilă. Cu un transfer ridicat de energie de-a lungul fibrei flexibile, chirurgii pot trata țesutul mai repede și pot reduce timpul de tratament.

Toate sistemele laser AcuPulse dispun de moduri laser SuperPulse, Pulser și Continuous Wave (CW) pentru efecte termice scăzute, moderate și mai mari asupra țesuturilor.

AcuPulse DUO SurgiTouch AcuBlade este compatibil cu toate microscoapele existente in clinicile ORL.

Scannerul SurgiTouch este utilizat pentru chirurgia digitala și oferă rezultate reproductibile și tratamente consistente. SurgiTouch  AcuBlade (micromanipulator)  controleaza si trimite energia laser cu diferite forme geometrice si la adancimea dorita de utilizator.Memoria interna poate salva 100 de setari preferentiale care pot fi utilizate ulterior. Poate utiliza o gamă largă de  accesorii si este prevazut cu multiple setari pentru emisia laser.

AcuPulse DUO este disponibil cu puterea de 40  Watt.

Brosura AcuPulse DUO