Cazane industriale

WILHELM ROMCO S.R.L. reprezentant in Romania al companiei ASTEBO – vormals Hoval Anlagenbau din Austria (cazane pentru apa fierbinte si de abur).
Gama de cazane executate de Grupul ASTEBO este foarte diversa, putand satisface orice cerinta a clientilor nostri:
cazane industriale astebo

astebo-cazane-industriale

Cazane industriale ASTEBO cu abur sau apa fierbinte

Cazane pentru orice tip de aplicatie industriala

Cazane industriale ASTEBO caracteristici principale: randament mare, fiabilitate ridicata, cel mai bun raport pret /performanta. Cazanele industriale ASTEBO cu abur sau apa fierbinte sunt facute din otel si se disting prin prin constructia solida, compacta si design superior, conform normelor TRD/DIN si sunt certificate la cerere de TÜV Austria (autoritate independenta)

Constructie in trei drumuri de gaze , cazane cu randament ridicat, reduce substantial cheltuielile de combustibil (petrol sau gaze naturale); placa tubulara cu minimum de suduri proiectata sa reziste la temperaturi ridicate .

Cazanele ASTEBO sunt livrate in unitati compacte gata de utilizare cu toate accesoriile necesare.

In tabelul urmator gasiti capacitate [kg/h] pentru cazane industriale Astebo

 

Avantajele cazane industriale ASTEBO

1. Cazanele ASTEBO au 3 drumuri de gaze arse si camera de intoarcere a gazelor de fum din metal, fara caramida refractara (sursa de pierderi termice), complet racita cu apa (peretele din spate este din tevi cu aripioare), cu pierderi minime de caldura prin radiatie catre mediul exterior.

2. Cazane cu proiectare hidrodinamica avansata a peretelui din tevi cu aripioare, asigurând un transfer maxim de caldura, o curgere optima a apei prin tevi, fara zone de stagnare si fara depuneri.

3. Utilizarea tevilor cu aripioare permite realizarea unei grosimi minime a peretelui membranei (4 mm) fapt ce imbunatateste transferul de calduraa cazanelor, reduce stresul termic si periocolul de fisurare a sudurilor.

4. Abur uscat de calitate datorita volumului mare al camerei de abur al cazanelor si al separatorului de apa integrat.

5. Continut mare de apa realizând o racire optima a tubului de flacara, a camerei de combustie a caznului, a tuturor elementelor cazanului si o crestere a duratei de viata a arzatorului

6. Constructie in trei drumuri de gaze , cu randament ridicat, reduce substantial cheltuielile de combustibil; placa tubulara cu minimum de suduri proiectata sa reziste la temperaturi ridicate.

7. Durata mare de viata in exploatare datorita constructiei robuste, a camerei de ardere de mari dimensiuni si a sarcinilor termice reduse in drumurile de gaze de ardere.

8. Elasticitate si flexibilitate deosebita a cazanului datorata distantei maxime intre tubul de flacara si drumurile 2 si 3 de gaze de ardere pe placa tubulara
din fata a cazanului. Acest fapt are un efect pozitiv asupra duratei de viata a cazanului prin reducerea solicitarilor provocate de temperatura si presiune.

9. Dimensionarea optima a suprafetelor de transfer de caldura interioare (tubul de flacara si drumurile 2 si 3 de gaze de ardere) pentru a realiza un randament mare.

10. Realizarea unor temperaturi pe partea de gaze de ardere deosebit de mici prin folosirea tevilor cu rile (patent ASTEBO) pentru cazanele TND-U si THD-U, cu efect pozitiv asupra disponibilitatii cazanului; prin dispunerea decalata a acestor se realizeaza un transfer de caldura mai bun si constant, permitând renuntarea totala la dispozitivele de turbulenta.

11. Izolatie termica eficienta a cazanului dintr-un strat de vata minerala de minim 100 mm grosime aflat sub un invelis exterior din aluminiu structurat pentru reducerea pierderilor prin radiatia catre mediul exterior.

12. Datorita volumului mare de apa si arzatoarelor performante aceste cazane permit functionarea la sarcini partiale (pâna la o sarcina de 1/10 din sarcina nominala) – pentru combustibil gaz natural – fara a se produce oprirea cazanului sau scaderea randamentului acestuia sub valoarea minim garantata.

13. Cazanele ASTEBO sunt complet echipate cu toate componentele necesare unei functionari automate: arzatorul, pompele de alimentare, sistemul automat de alimentare, instalatie automata de reglare a nivelului, instalatie automata de purja, instalatie protectie împotriva coroziunii, panou de comanda cu display de afisare a erorilor de functionare (toate acestea sunt montate pe structura de baza a cazanului).

14. Prin deschiderea totala a usii frontale a camerei de ardere se permite accesul usor la toate tevile de gaze de ardere pentru o curatare buna a acestora.

15. Cazanele permit o automatizare avansata, prin montarea unui echipament suplimentar si optional – BOsB se realizeaza functionarea acestora fara supravegherea permaneta a unui fochist, cu avantajul reducerii costurilor de exploatare si cresterii sigurantei in exploatare

Certificarea ISO 9001 o garantie a celor mai avansate tehnologii în domeniul cazanelor industriale

Executie de calitate
conform directivei PED

Controlul si receptia echipamentelor
se face de catre TUV Austria

Instalatie de degazare termica.
Economizor (schimbator gaze-apa)

Centrala termica complet echipata
în varianta constructiva de tip container

RondoCarton lxTHD-15000, 16 bar

Continental 3xTHD-IZ 16000, 24 bar
cazan industrial
Cazan cu 3 drumuri de gaze
si perete din tevi cu aripioare

 

cazane industriale
Peretele din spate din tevi cu aripioare

 

cazan
Teava cu aripioara

 

Cazan ignitubular cu 3 drumuri de gaze
Cazan ignitubular cu 3 drumuri de gaze

 

cazane industriale
Elasticitae ridicata a cazanului

 

cazane
Teava cu rile pentru drumurile 2 si 3 de gaze de ardere